Tradicinės krepšinio 3×3 varžybos Pasieniečių mokykloje

Lapkričio 27 d. Pasieniečių mokykloje (PM) vyko Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) 3×3 krepšinio turnyras. Jame dalyvavo penkios moterų ir septynios vyrų komandos, įskaitant Mickūnų gimnazijos Jaunojo pasieniečio būrelio (JPB) narių ekipą. Pagrindinis šių varžybų tikslas – populiarinti mėgėjų krepšinį, prisidėti prie masinio sporto visiems plėtojimo Lietuvoje, skatinti sportinę veiklą ir fizinį aktyvumą jaunimo tarpe bei populiarinti pasieniečio profesiją.

Moterų įskaitoje nugalėjo Varėnos pasienio rinktinės (PR) komanda, sidabras atiteko Pagėgių PR. Varžybos buvo kupinos gerų emocijų, komandos energingai ir emocingai varžėsi krepšinio aikštelėje ir po atkaklios kovos savo pranašumą įrodė esanti Pagėgių PR, antra vieta atiteko Varėnos PR  komandai ir trečioji vieta – Ignalinos atstovams. Varžybų prizinių vietų laimėtojai apdovanoti medaliais ir taurėmis. 

Be prizų neliko ir jaunieji pasieniečiai, kuriems už dalyvavimą buvo įteiktos vertingos dovanos. Po varžybų visi draugiškai pasivaišino vaišėmis.