Būrelių mugėje – Vilniaus rinktinės JPB

Ketvirtadienį Vilniaus Antakalnio progimnazijoje vyko būrelių mugė, skirta susipažinti su mokyklos siūlomomis neformaliojo švietimo veiklomis ir pasirinkti būrelius, išbandyti savo gabumus bei atrasti savo mėgstamą veiklą ir kartu smagiai praleisti laiką.

Mugės metu įvairūs būreliai (popamokinės veiklos) galėjo pristatyti savo veiklą ir pabendrauti su jaunuoliais iš progimnazijos ir gimnazijos. Šventėje dalyvavo ir prasmingam vaikų užimtumui neabejingos Vilniaus pasienio rinktinės bendruomenės pareigūnės, Antakalnio gimnazijoje veikiančio būrelio vadovas A. Čiukšys ir Jaunojo pasieniečio būrelio nariai.

Antakalnio gimnazijoje sėkmingai veikiantis JPB susirinkusiems interesantams pristatė savo veiklą, atsakė į užduodamus klausimus. Buvo pasakota apie tai, kaip galima tapti JPB nariu, kokie vyksta praktiniai užsiėmimai, kokios žinios suteikiamos.

Susirinkusiems mokiniams buvo įdomu klausyti pareigūnių bei kitų dalyvavusiųjų pasakojimų apie būrelio veiklą, užsiėmimus, patirtis ir asmenines įžvalgas. JPB būrelio stendas viliojo gražiomis būrelio veiklos nuotraukomis, taip pat jaunuoliai dalijosi lankstinukais su naudinga informacija apie stojimą į Jaunojo pasieniečio būrelį.