Vilkaviškio JPB nariai propaguoja sveiką gyvenimo būdą

Propaguojant pasieniečio profesiją ir sveiką gyvenimo būdą, Vilkaviškio JPB nariai drauge su savo vadovu, Pagėgių pasienio rinktinės Vištyčio pasienio užkardos pareigūnu – Andriumi Birštonu, apsilankė Vilkaviškio sporto klube. Per porą valandų intensyvaus sporto, išbandyti visi ten esantys treniruokliai, su klubo treneriu mokytasi kaip taisyklingai atlikti pratimus.

JPB vadovas, Andrius sakė: ,,Be viso to, kad sporto klubo savininkas mus priėmė, buvome mokinami pasigaminti sveikuoliškus kokteilius ir jais pavaišinti. Po degustacijos, vis dėlto, išsiaiškinome, kad vis tik skaniausias ,,kokteilis“ – ledai.“

Ši diena buvo puiki proga visiems JPB nariams ne tik užsidėti naujus JPB marškinėlius ir susirinkus visiems paminėti JPB gimtadienį, bet ir žinoma propaguoti sveiką gyvenimo būdą, rūpintis sveikata,aktyviai leisti laisvalaikį.

Pasibaigus treniruotei prieš išsiskirstydami jaunuoliai padėkojo sporto klubo savininkui už galimybę išbandyti treniruoklius, treneriui už pamokas, o  vienas kitam artėjančių švenčių proga linkėjo gražių švenčių, geros nuotaikos ir malonių staigmenų po egle.

Nuotraukos Andriaus Birštono

Tekstas Dovilės Jankauskienės