Vilkaviškio JPB nariai išlieka aktyvūs ir karantino metu

Šiuo metu labai svarbu išlaikyti tinkamą fizinę ir psichinę sveikatą, todėl tiek vaikai, tiek suaugusieji turi būti kiek įmanoma visapusiškai aktyvūs. Tai puikiai suprasdami vasario mėnesį pradėję sportuoti bei dalyvavę kovo mėnesio iniciatyvoje „Fizinio aktyvumo mėnuo“ Vilkaviškio vaikų ir jaunimo centro JPB nariai, kartu su savo vadovu Vištyčio pasienio užkardos jaunesniuoju specialistu Andriumi Birštonu, aktyviu laisvalaikio leidimu užsiima ir šiandien.

Jaunimas, pasinaudojęs puikiu oru, išbandė savo jėgas JPB vadovo Andriaus sudarytoje dviračių trasoje. Laikantis karantino metu nustatytų reikalavimų, pasiskirstę grupelėmis (po 2-3 asmenis), nariai pradėjo savo kelionę, kurios pagrindinis tikslas – Gražiškiai. Į savo išmaniuosius įrenginius buvo gaunamos koordinatės bei „Actionbound“ užduotys: įvairių objektų ir lankytinų vietų suradimas ir jų užfiksavimas.

JPB narė Deimantė: ,,Pagrindinis žygio tikslas – Gražiškiai. Atliktų užduočių dėka lavinome orientavimąsi aplinkoje bei pagilinome istorines žinias apie Gražiškius. Teko važiuoti ir ne pačiais geriausiais keliais, bet nuostabūs vaizdai atpirko visas kančias 😀

Tai buvo pirmasis Vilkaviškio JPB narių dviračių žygis šiais metais, tačiau tikrai ne paskutinis!

Nuotraukos Vilkaviškio JPB // Teksto autorė Dovilė Jankauskienė