Kudirkos Naumiesčio JPB išbandė jėgas „Ištiesk pagalbos ranką VI“ varžybose

Šakių rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuras tuos, kurie nori įrodyti sau bei kitiems, jog jiems rūpi sveikata, moka veikti ekstremaliose situacijose ir nepasimesti ištikus pavojams, savo jėgas pasiūlė išmėginti „Pagonijos pramogų parke” jau šeštus metus organizuojamose varžybose – „Ištiesk pagalbos ranką VI“.

Čia savo jėgas išbandė ir Kudirkos Naumiesčio JPB nariai. Iššūkių laukė daug ir įvairių. Radę 9 postus, JPB nariai kiekviename iš jų turėjo atlikti tam tikras užduotis, o užduotys laukė pačios įvairiausios – reikėjo iškasti apkasą, rasti identiškus pėdsakus, pasportuoti bėgant su šarvine liemene, pataikyti į lankus mėtant svarelius, virve sliuogti virš upės, gaivinti žmogų, įveikti įvairias estafetes. Nors ir pavargo, bet visas užduotis jaunieji pasieniečiai įveikė šauniai. Po rungčių visų laukė plovas, kuris padėjo atgauti išnaudotas jėgas.

Būrelio nariai už dalyvavimą varžybose gavo Šakių rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro padėką. Nors pavargę, bet laimingi iškeliavo namo.

Teksto ir nuotraukų autorė – Kristina Minsevičiūtė