Vidiškių JPB nariai dalyvavo stalo teniso varžybose

Kovo 5 d. Vidiškių gimnazijoje organizuotos stalo teniso varžybos tarp Ignalinos pasienio rinktinės padalinių. Varžybose dalyvavo devynios rinktinės padalinių komandos iš Adutiškio, Pavoverės, Puškų, Tverečiaus ir Švenčionių pasienio užkardų, Branduolinės energetikos objektų apsaugos dalinio (BEOAD), Sienos kontrolės skyriaus, jungtinė Ikiteisminio tyrimo skyriaus ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Imuniteto valdybos komanda bei viena Vidiškių gimnazijos Jaunojo pasieniečio būrelio komanda. Iš viso prie teniso stalų stojo 27 šios sporto šakos mėgėjai.

Šių varžybų pagrindinis tikslas – tęsti susiformavusias sporto tradicijas, gerinti rinktinės pareigūnų ir darbuotojų fizinį pasirengimą, populiarinti stalo teniso sportą, skatinti tarpusavio bendravimą tarp rinktinės padalinių bei populiarinti pasieniečio profesiją.

Varžybų metu buvo siekiama išsiaiškinti geriausią varžybų komandą ir geriausią žaidėją, todėl dalyviai varžėsi komandinėse ir asmeninėje įskaitose. Šiais metais varžybose dalyvavo ir moterys. Jos tarpusavyje rungtyniavo vieno rato sistema asmeninėje įskaitoje. Taip pat šį kartą į varžybas pakviesta ir gimnazijos, kurioje vyko stalo teniso varžybos, Jaunojo pasieniečio būrelio komanda.

Moksleiviai džiaugėsi nauja patirtimi, o būrelio vadovas Andrejus Matvėjevas pažadėjo, kad jo auklėtiniai pasitreniravę kitais metais užims prizines vietas.