Didžiasalio „Ryto“ gimnazijos JPB rungėsi tinklinio varžybose su VSAT pareigūnais

Spalio 16 d. Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijos sporto salėje vyko VSAT tinklinio turnyras, kurį organizavo Vilniaus pasienio rinktinė.

Turnyre varžėsi šešios pasieniečių komandos iš Vilniaus, Pagėgių, Pakrančių apsaugos, Varėnos pasienio rinktinių ir Pasieniečių mokyklos bei svečiai – Ignalinos r. Didžiasalio „Ryto“ gimnazijos Jaunojo pasieniečio būrelio (JPB) komanda. Komandos burtų keliu buvo suskirstytos į du pogrupius. Žaidimas vyko rato sistema. Burtai taip jau lėmė, kad į vieną iš pogrupių sukrito stipriausios tinklininkų komandos, taigi jau grupių etape užvirė įnirtinga kova.

http://intranetas.ppd.local/wp-content/uploads/2019/10/foto1.jpg

http://intranetas.ppd.local/wp-content/uploads/2019/10/foto2.jpg

Po kovų pogrupiuose ir pusfinalyje paaiškėjo, kad dėl 3–iosios vietos turnyre varžysis JPB ir Pasieniečių mokyklos tinklininkai. 2:0 nugalėjo ir bronzos medalius užsitikrino Pasieniečių mokyklos komanda.

http://intranetas.ppd.local/wp-content/uploads/2019/10/foto6.jpg

Finale rungtis dėl geriausiųjų vardų prie tinklo stojo Pagėgių ir Varėnos pasienio rinktinių sportininkai. Pagėgiškiai pasirodė esantys stipresni ir varėniškius nugalėjo rezultatu 2:0. Geriausios VSAT tinklinio komandos vardą Pagėgių pasienio rinktinės atstovai iškovojo penktus metus iš eilės.

http://intranetas.ppd.local/wp-content/uploads/2019/10/foto7.jpg

Visas turnyre dalyvavusias komandas Vilniaus pasienio rinktinės vadas Saulius Tamulevičius apdovanojo atminimo prizais, o prizines vietas užėmusios komandos buvo apdovanotos diplomais, taurėmis ir medaliais. Geriausiu turnyro žaidėju pripažintas Pagėgių pasienio rinktinės Kybartų pasienio užkardos vyresnysis pasienietis Deividas Aželskas apdovanotas specialiuoju prizu. Taip pat už pagalbą organizuojant turnyrą rinktinės vadas įteikė atminimo dovanėles ir turnyro teisėjams.

Atgauti prie tinklo prarastas jėgas turnyro dalyviai buvo pakviesti vaišinantis pasienietiška koše ir karšta arbata.

http://intranetas.ppd.local/wp-content/uploads/2019/10/DSC_0121.jpg

Teksto autorė – Monika Trakumienė