Vilkaviškio JPB prisideda prie šventinio „Žiemos sodo“ sukūrimo

Vilkaviškio Jaunojo pasieniečio būrelio (JPB) nariai, kartu su būrelio vadove Kristina, nusprendė dalyvauti Vilkaviškio r. savivaldybės organizuojamame renginyje, kuriame visi drauge galėjo, prisidėti prie šventinio „Žiemos sodo“ sukūrimo ir pagaminta eglute papuošti Vilkaviškio miesto sodo erdves.

Tai ir buvo būrelio susitikimo pradžia, visi bendromis jėgomis kūrė, dažė bei puošė kalėdinę eglutę, kuri atspindi būrelio veiklą. Eglutės kūrimo metu atsispindėjo tikroji Kalėdinė dvasia, bei vieningumas siekiant bendro tikslo. Po tokio komandinio darbo eglutė buvo paruošta ir jau papuošė eglučių parkelį.

Po kūrybinių darbų, būrelio nariai savo žinias apie pasienį pasitikrino protmūšyje, rezultatai džiugino, kadangi pirmas tris vietas dalinosi net 6 būrelio nariai (1,2,3, vietose surinkę po vienodą skaičių taškų). Užsiėmimo pabaigoje burtų keliu visi išsitraukė lapelius su draugų vardais, kad prieš šventes galėtų apsikeisti dovanėlėmis. Na, o dabar beliko laukti švenčių bei sekančio susitikimo.

 

Teksto ir nuotraukų autorė – K. Minsevičiūtė