Vilkaviškio JPB “Vibelift“ jaunimo festivalyje

Vilkaviškio JPB vad. PPR bendruomenės pareigūnė Kristina Minsevičiūtė kartu su Vilkaviškio Vaikų ir jaunimo centro vizualiųjų menų būreliu vad. Vištyčio PU jaunesnysis specialistasAndrius Birštonas, dalyvavo jaunimo festivalyje “Vibelift“ 2022.

„Vibelift“ – judėjimas, įgalinantis jaunus žmones aktyviai, ilgalaikei transformacijai. „Būk daugiau!“ – šių metų festivalio šūkis, kurį buvo galima išgirsti tiek scenoje, tiek arenos koridoriuose bei užkulisiuose.

Avia Solutions Group arenoje vykusiame renginyje mokiniai turėjo progą klausytis įkvepiančių minčių, kuriomis dalinosi atlikėjai, verslininkai, socialinių platformų žvaigždės.

Pasak SMK kanclerės ir festivalio sumanytojos Gabijos Skučaitės, tądien scenoje pasidalinusios pristatymu „Būk daugiau!“, tai – daugiau nei šūkis. „Tai turėtų tapti jūsų gyvenimo moto, kuris jus vestų pirmyn. Būti daugiau, svajoti daugiau ir galėti daugiau – įprasminti save, atskleisti savo potencialą ir jį įveiklinti, nebijoti daryti klaidas ir tobulėti kasdien, tikslingai ir kryptingai keliauti savo tikslų link, kuriant ir įgyjant vis naujas patirtis ir priimant visas gyvenimo teikiamas galimybes. To norisi palinkėti kiekvienam mūsų šalies jaunuoliui“, – nuoširdžiai savo mintimis dalijosi G. Skučaitė.

Renginio metu savo patirtimi dalinosi ir visus įkvėpė Paul de Miko, Broliai Lavrinovičiai, Gabija Skučaitė, Jessica Shy, Rūta Loop, FC Baseball, Gabrielius Vagelis, Vaidas Baumila, Donatas Montvydas, Lietuvos sėkmingų įmonių kūrėjai: Tadas Burgaila (KiloHealth), Justina Langaitė (Vienaragių asociacija), Monika Žvinklytė (Vilandra), Mantas Mikuckas (Vinted), jaunieji Lietuvos talentai: Fausta Šukytė, Rovena Žiogaitė, Džiugas Joneikis, Rokas Mizeikis ir Lietuvos teatro ir kino menininkai:  Akvilė Žirgulytė, Šarūnas Januškevičius, Ineta Stasiulytė, Eimutis Kvoščiauskas. Na, o savo muzika ir dainomis visus linksmino – 8 Kambarys, Evita Cololo, Džiugas, Liepa, Sharray, Victoria, Vilius Popendikis, Paulina Paukštaitytė, Omerta, Hey!Mix. Galiausiai festivalį uždarė trankų vakarėlį scenoje sukūręs reperis OG Version. Dainuojant populiariausias savo dainas, jam pritarė ir kartu su juo ošė visa arena.

Teksto ir nuotraukų autorė – Kristina Minsevičiūtė